Tukkumyynti on ehdottomasti täynnä mahdollisuuksia. Se tekee myös monen toimijan arjesta sekä työnteosta huomattavasti helpompaa. Tukkumyynti mahdollistaa niin ostajalle kuin myyjällekin pienemmät hinnat.

Hinnat

Kun ostetaan tukkueriä sekä myös myydään niitä kerralla normaalia isompina erinä. On sekä ostaminen huomattavasti edullisempaa ja samalla myös jälleenmyynti on mahdollista tehdä edullisemmaksi. Tästä hyötyy kaikki osapuolet ja etenkin tukkukaupassa asioiva yrittäjä. Myös pienyrittäjä joka myy tuotteita hyötyy siitä, että tukkumyyjä ostaa kerralla isomman määrän. Siten myös ne ihan pienimmät yrittäjät saa suuremman ja varmemman tulonlähteen. Tästä hyötyy siis lopulta kaikki portaat ihan sieltä pientuottajasta sitten sinne yksittäiseen asiakkaaseen.

Hyödyt

Hintojen lisäksi on myös monia muita hyötyjä. Esimerkiksi tavaran suurempien määrien liikkuessa kerralla myös tuoreus säilyy parempana. Samat erät ei seiso niin pitkään eri varastoissa ja pisteissä. Suurin hyöty lienee on yrittäjälle ja ravintoloitsijoille tilauksen helppous. Tarvittaessa kaikki hoituu suunnittelusta aina sinne toimitukseen asti. Kyllä siinä jää yrittäjälle paljon enemmän aikaa kaikkeen muuhun asioiden hoitamiseen.

Haitat

Haittoja tukkumyynnistä on hirveän vaikea kyllä löytää. Kyllähän tällä konseptilla tehdään monien elämästä helpompaa sekä halvempaa. Ja myös sitä kautta monien arjesta sekä yrittämisestä huomattavasti tuottoisampaa. Mikäli laskee sen haitaksi ettei pääse itse paikan päälle kauppaan valitsemaan tuotteita, niin sitten se on haitta. Todellisuudessa kuitenkin keräilijämme keräävät jokaisen tuotteet perunasta jauhosäkkiin kuin olisivat sitä itselleen ostamassa. Tukustamme ei lähde siis yhtäkään epäkuranttia tuotetta eteenpäin kuluttajalle.

Tulevaisuus

Tukkumyynnin tulevaisuus näyttää ainakin toistaiseksi hyvältä. Asiakasmäärät sekä tilausmäärät kasvaa kasvamistaan. Yhä enemmän käytetään myös muita oheispalveluita kuten suunnittelua ja kuljetusta. Vaikka toiminta kasvaa kokoajan ja pyörii mukavasti, niin silti suunnittelemme jatkuvasti uutta. Tulossa onkin varmasti yhä lisää hyviä oheispalveluita sekä apukeinoja yrittäjän iloksi.

Ideoita

Mikäli sinulla on mitään ideoita, ehdotuksia tai palautetta niin ole yhteydessä. Mielellämme kuuntelemme kaikenlaisia toiveita sekä ehdotuksia. Parhaat otetaan varmasti myös mahdollisuuksien mukaan pikimmiten käyttöön. Tapana on ollut myös palkita parhaat ehdotukset erinäisin keinoin. Laita siis viestillä ideaa tai palautetta tulemaan jo heti tänään. Tehdään tukkumyynnistä yhdessä yhä parempi palvelu sekä meillä, että sinulle.