Valikoimastamme löydät käytännössä kaikki tuotteet mitä vaan voit elintarvikealalta kuvitella. Seuraavassa listattuna kaikki pääryhmät tuotteiden osalta. Tarkemmat tiedot saat ja löydät, kun klikkaat sivun lopusta löytyvän listan auki. Ei muuta kuin mukavia hetkiä ostosten parissa.

Kalat

Oli ostoslistallasi sitten ahventa, haukea tai jokin eksoottisempi kala niin löydät sen suurella todennäköisyydellä valikoimastamme. Laaja kalavalikoima on meidän kalavastaavallemme kunnia-asia. Kalat on aina tuoreita ja niiden alkuperä on myös selvillä sekä täysin julkista tietoa.

Lihat

Caternet on myös lihansyöjän paratiisi. Lihavalikoimamme on yksi parhaista. Löydät listalta kaiken arkiruoanlaittoon tarvittavan lihan sen eri muodoissa. Sen lisäksi listallamme vierailee jatkuvasti hieman harvinaisempia ja eksoottisempia tuotteita. Kokeile välillä jotain uutta sen perunan kylkeen ja yllätä ruokailijat.

Hedelmät, vihannekset ja marjat

Hedelmissä ja marjoissa on paljon vitamiineja. Käytämme kaikissa mahdollisissa tuotteissa ainoastaan suomalaisia toimittajia. Myös marjojen alkuperä ja kasvatustiedot on meille tärkeät ja selvitämme ne aina hyvin tarkkaan ennen myyntiä.

Pakasteet

Pakastaminen on mahtava keino parantaa tuotteiden säilyvyyttä. Se on myös oiva keino saada pala kesää keskellä talvea ruokapöytään. Pakastevalikoimastamme löydät kaiken mikä vaan pakastamisen kestää. Löydät oikeastaan tästä ryhmästä kaikkien ryhmien tuotteet, mutta pakastettuina.

Säilykkeet

Myös säilykkeet on nykypäivää ja niiden avulla saa hyvin laajuutta ruokavalioon. Säilykevalikoimastamme löydät kaikki tutut tuotteet sekä paljon vähän eksoottisempia vaihtoehtoja.

Maitotuotteet

Sanovat, että maito mielen tiellä pitää. Maitokaappimme onkin valtava ja sieltä löytyy kaikki mahdolliset maitotuotteet. Myös maitotuotteissa käytämme mahdollisuuksien mukaan suomalaisia tuotteita mahdollisimman paljon. Tuotevalikoimasta löytyy kuitenkin paljon eksoottisia ja harvinaisempia tuotteita maistettavaksi.

Tässä vain pintapuolisesti mainittuna eri tuotteita ja oikeastaan vain tuotealueemme. Eri tuotemaailmoista löydät kaikki tunnetuimmat tuotteet sekä myös monia harvinaisuuksia. Mikäli etsimääsi tuotetta ei jostain syystä valikoimastamme löydy niin laita viestiä. Lisäämme mielellämme mahdollisuuksien mukaan uusia tuotteita valikoimaamme.

Lisätietoa tuotteistamme saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen caternet@caternet.fi tai soittamalla numeroon 09-1234567. Luettelossa ovat tuotteet, jotka ovat pääsääntöisesti jatkuvassa valikoimassamme. Kausi- tai erikoistuotteitamme voit tiedustella myynnistämme.

Tuoteluettelon saat esille klikkaamalla tästä.